Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 46 hakutulosta
Julkaisut -
46
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Näytä kuvana
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 10 / 46
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä
julkaisu
tietoja palvelu sisältää?
Icon
Julkaisun nimi
Tekijät
Julkaisukanava
Vuosi
Julkaisujen tiedon ikoni
An international inter-laboratory study to compare digital PCR with ISO standardized qPCR assays for the detection of norovirus GI and GII in oyster tissue
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2024.104478
Boxman, Ingeborg L.A.; Molin, Ramia; Persson, Sofia; Juréus, Anna; Jansen, Claudia C.C.; Sosef, Nils...
Food Microbiology
2024
Julkaisujen tiedon ikoni
Marination increased tyramine levels in rainbow trout fillet strips packaged under modified atmosphere
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2022.104099
Jaaskelainen, Elina; Sade, Elina; Ronkko, Tuukka; Hultman, Jenni; Johansson, Per; Riekkola, Marja-Li...
Food Microbiology
2023
Julkaisujen tiedon ikoni
Reduced sensitivity of lager brewing yeast to premature yeast flocculation via adaptive evolution
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2022.104032
He, Yang; Yin, Hua; Dong, Jianjun; Yu, Junhong; Zhang, Lei; Yan, Peng; Wan, Xiujuan; Hou, Xiaoping; ...
Food Microbiology
2022
Julkaisujen tiedon ikoni
Modulation of the food microbiome by apple fruit processing
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2022.104103
Wicaksono, Wisnu Adi; Buko, Aisa; Kusstatscher, Peter; Sinkkonen, Aki; Laitinen, Olli H.; Virtanen, ...
Food microbiology
2022
Julkaisujen tiedon ikoni
Frozen-dough baking potential of psychrotolerant Saccharomyces species and derived hybrids
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2020.103640
Magalhaes, Frederico; Calton, Alex; Heiniö, Raija-Liisa; Gibson, Brian
Food Microbiology
2021
Julkaisujen tiedon ikoni
Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2020.103629
Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mik...
Food microbiology
2021
Julkaisujen tiedon ikoni
Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2020.103644
Grijalva-Vallejos, N.; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko; Magalhães, Frederico; Aranda, A.; Mata...
Food microbiology
2021
Julkaisujen tiedon ikoni
Hunted game birds - Carriers of foodborne pathogens
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2021.103768
Sauvala, Mikaela; Woivalin, Emma; Kivistö, Rauni; Laukkanen-Ninios, Riikka; Laaksonen, Sauli; Stepha...
Food Microbiology
2021
Julkaisujen tiedon ikoni
Bacterial quality and safety of raw beef: A comparison between Finland and Nigeria
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2021.103860
Osemwowa, Etinosa; Omoruyi, Iyekhoetin Matthew; Kurittu, Paula; Heikinheimo, Annamari; Fredriksson-A...
Food microbiology
2021
Julkaisujen tiedon ikoni
High prevalence of Clostridium botulinum in vegetarian sausages
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2020.103512
Pernu, Noora; Keto-Timonen, Riikka; Lindström, Miia; Korkeala, Hannu
Food Microbiology
2020
An international inter-laboratory study to compare digital PCR with ISO standardized qPCR assays for the detection of norovirus GI and GII in oyster tissue
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2024.104478
2024
Marination increased tyramine levels in rainbow trout fillet strips packaged under modified atmosphere
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2022.104099
2023
Reduced sensitivity of lager brewing yeast to premature yeast flocculation via adaptive evolution
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2022.104032
2022
Modulation of the food microbiome by apple fruit processing
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2022.104103
2022
Frozen-dough baking potential of psychrotolerant Saccharomyces species and derived hybrids
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2020.103640
2021
Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2020.103629
2021
Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2020.103644
2021
Hunted game birds - Carriers of foodborne pathogens
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2021.103768
2021
Bacterial quality and safety of raw beef: A comparison between Finland and Nigeria
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2021.103860
2021
High prevalence of Clostridium botulinum in vegetarian sausages
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2020.103512
2020
Edellinen
1
2
3
4
5
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 10 / 46
Sivu 1
Sort