undefined

Marination increased tyramine levels in rainbow trout fillet strips packaged under modified atmosphere

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Jaaskelainen, Elina; Sade, Elina; Ronkko, Tuukka; Hultman, Jenni; Johansson, Per; Riekkola, Marja-Liisa; Bjorkroth, Johanna

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Sade Elina Orcid -palvelun logo

Hultman Jenni Orcid -palvelun logo

Bjorkroth Johanna Orcid -palvelun logo

Jaaskelainen Elina

Riekkola Marja-Liisa

Johansson Per

Ronkko Tuukka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Microbiology

Volyymi

109

Julkaisu­foorumi

56257

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Britannia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2022.104099

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä