Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 3847 hakutulosta
Julkaisut -
3 847
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Näytä kuvana
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 10 / 3847
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä
julkaisu
tietoja palvelu sisältää?
Icon
Julkaisun nimi
Tekijät
Julkaisukanava
Vuosi
Julkaisujen tiedon ikoni
Preface: Sourdough - multifunctional process technology for future
food
challenges
DOI
10.1016/j.fm.2013.10.006
Poutanen, Kaisa; Katina, Kati
Food
Microbiology
2014
Julkaisujen tiedon ikoni
Performance of Leuconostoc citreum FDR241 during wheat flour sourdough type I propagation and transcriptional analysis of exopolysaccharides biosynthesis genes
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2018.05.003
Coda, Rossana; Xu, Yan; Moreno, David Sàez; Mojzita, Dominik; Nionelli, Luana; Rizzello, Carlo G.; K...
Food
microbiology
2018
Julkaisujen tiedon ikoni
Evaluation of virulence genes in Yersinia enterocolitica strains using SYBR Green real-time PCR
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2017.03.004
Peruzy, Maria Francesca; Murru, Nicoletta; Perugini, Anna Giannina; Capuano, Federico; Delibato, Eli...
Food
Microbiology
2017
Julkaisujen tiedon ikoni
Functional
food
applications of dextran from Weissella cibaria RBA12 from pummelo (Citrus maxima)
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.11.012
Baruah, Rwivoo; Maina, Ndegwa H.; Katina, Kati; Juvonen, Riikka; Goyal, Arun
International journal of
food
microbiology
2017
Julkaisujen tiedon ikoni
Bacteriophages reduce Yersinia enterocolitica contamination of
food
and kitchenware
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.007
Jun, Jin Woo; Park, Se Chang; Wicklund, Anu; Skurnik, Mikael
International journal of
food
microbiology
2018
Julkaisujen tiedon ikoni
Processing plant and machinery sanitation and hygiene practices associate with Listeria monocytogenes occurrence in ready-to-eat fish products
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2019.03.017
Aalto-Araneda, Mariella; Lunden, Janne; Markkula, Annukka; Hakola, Satu; Korkeala, Hannu
Food
Microbiology
2019
Julkaisujen tiedon ikoni
Exploring lot-to-lot variation in spoilage bacterial communities on commercial modified atmosphere packaged beef
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2016.10.004
Säde, Elina Johanna; Penttinen, Katri; Björkroth, Katri Johanna; Hultman, Jenni Johanna
Food
Microbiology
2017
Julkaisujen tiedon ikoni
Campylobacter jejuni survival in a poultry processing plant environment
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2017.02.009
Garcia-Sanchez, Lourdes; Melero, Beatriz; Jaime, Isabel; Hanninen, Marja-Liisa; Rossi, Mirko; Rovira...
Food
Microbiology
2017
Julkaisujen tiedon ikoni
Biofilm formation, virulence and antimicrobial resistance of different Campylobacter jejuni isolates from a poultry slaughterhouse
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2019.05.016
García Sánchez, Lourdes; Melero, Beatriz; Jaime, Isabel; Rossi, Mirko; Ortega, Irene; Rovira, Jordi
Food
Microbiology
2019
Julkaisujen tiedon ikoni
Microbial contamination of moose (Alces alces) and white-tailed deer (Odocoileus virginianus) carcasses harvested by hunters
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2018.09.011
Sauvala, Mikaela; Laaksonen, Sauli; Laukkanen-Ninios, Riikka; Jalava, Katri; Stephan, Roger; Fredrik...
Food
Microbiology
2019
Preface: Sourdough - multifunctional process technology for future
food
challenges
DOI
10.1016/j.fm.2013.10.006
2014
Performance of Leuconostoc citreum FDR241 during wheat flour sourdough type I propagation and transcriptional analysis of exopolysaccharides biosynthesis genes
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2018.05.003
2018
Evaluation of virulence genes in Yersinia enterocolitica strains using SYBR Green real-time PCR
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2017.03.004
2017
Functional
food
applications of dextran from Weissella cibaria RBA12 from pummelo (Citrus maxima)
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.11.012
2017
Bacteriophages reduce Yersinia enterocolitica contamination of
food
and kitchenware
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.007
2018
Processing plant and machinery sanitation and hygiene practices associate with Listeria monocytogenes occurrence in ready-to-eat fish products
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2019.03.017
2019
Exploring lot-to-lot variation in spoilage bacterial communities on commercial modified atmosphere packaged beef
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2016.10.004
2017
Campylobacter jejuni survival in a poultry processing plant environment
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2017.02.009
2017
Biofilm formation, virulence and antimicrobial resistance of different Campylobacter jejuni isolates from a poultry slaughterhouse
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.fm.2019.05.016
2019
Microbial contamination of moose (Alces alces) and white-tailed deer (Odocoileus virginianus) carcasses harvested by hunters
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2018.09.011
2019
Edellinen
1
2
3
4
5
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 10 / 3847
Sivu 1
Sort