Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 78 hakutulosta
Julkaisut -
78
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Näytä kuvana
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 10 / 78
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä
julkaisu
tietoja palvelu sisältää?
Icon
Julkaisun nimi
Tekijät
Julkaisukanava
Vuosi
Julkaisujen tiedon ikoni
Marination increased tyramine levels in rainbow trout fillet strips packaged under modified atmosphere
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2022.104099
Jaaskelainen, Elina; Sade, Elina; Ronkko, Tuukka; Hultman, Jenni; Johansson, Per; Riekkola, Marja-Liisa; Bjorkroth, Johanna
Food Microbiology
2023
Julkaisujen tiedon ikoni
Enterococcus spp. from chicken meat collected 20 years apart overcome multiple stresses occurring in the poultry production chain:Antibiotics, copper and acids
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109981
Rebelo, Andreia; Duarte, Barbara; Ferreira, Carolina; Moura, Joana; Ribeiro, Sofia; Freitas, Ana R.; Coque, Teresa M.; Willems, Rob; Corander, Jukka; Peixe, Luisa; Antunes, Patricia; Novais, Carla
International Journal of Food Microbiology
2023
Julkaisujen tiedon ikoni
Antibiotic resistance genes, mobile elements, virulence genes, and phages in cultivated ESBL-producing Escherichia coli of poultry origin in Kwara State, North Central Nigeria
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110086
Al-Mustapha, Ahmad Ibrahim; Raufu, Ibrahim Adisa; Ogundijo, Oluwaseun Adeolu; Odetokun, Ismail Ayoade; Tiwari, Ananda; Brouwer, Michael S.M.; Adetunji, Victoria; Heikinheimo, Annamari
International Journal of Food Microbiology
2023
Julkaisujen tiedon ikoni
Preservation techniques, storage, stability, traceability, and other means to maintain food quality during the distribution chain
Vertaisarvioitu
DOI
10.1515/9783110724967-003
Alakomi, Hanna Leena; Salo, Satu; Hakalehto, Elias
De Gruyter
2022
Julkaisujen tiedon ikoni
Introduction
Vertaisarvioitu
DOI
10.1515/9783110724967-001
Hakalehto, Elias
De Gruyter
2022
Julkaisujen tiedon ikoni
Fermented foods and novel or upgraded raw materials for food commodities by microbial communities
Vertaisarvioitu
DOI
10.1515/9783110724967-005
Hakalehto, Elias; Adusei-Mensah, Frank; Heitto, Anneli; Jääskeläinen, Ari; Kivelä, Jukka; Den Boer, Jan; Den Boer, Emilia
De Gruyter
2022
Julkaisujen tiedon ikoni
Pandemic situation and safe transportation, storage, and distribution for food catering and deliveries
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1515/9783110724967-008
Sauramäki, Jukka M.; Adusei-Mensah, Frank; Hakalehto, Jukka Pekka; Armon, Robert; Hakalehto, Elias
De Gruyter
2022
Julkaisujen tiedon ikoni
Different strategies for viral and bacterial prevention and eradication from foods
Vertaisarvioitu
DOI
10.1515/9783110724967-007
Hakalehto, Elias; Heitto, Anneli; Adusei-Mensah, Frank; Pesola, Alli; Pesola, Jouni; Armon, Robert
De Gruyter
2022
Julkaisujen tiedon ikoni
Hunted game birds - Carriers of foodborne pathogens
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2021.103768
Sauvala, Mikaela; Woivalin, Emma; Kivistö, Rauni; Laukkanen-Ninios, Riikka; Laaksonen, Sauli; Stephan, Roger; Fredriksson-Ahomaa, Maria
Food Microbiology
2021
Julkaisujen tiedon ikoni
Bacterial quality and safety of raw beef: A comparison between Finland and Nigeria
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2021.103860
Osemwowa, Etinosa; Omoruyi, Iyekhoetin Matthew; Kurittu, Paula; Heikinheimo, Annamari; Fredriksson-Ahomaa, Maria
Food microbiology
2021
Marination increased tyramine levels in rainbow trout fillet strips packaged under modified atmosphere
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2022.104099
2023
Enterococcus spp. from chicken meat collected 20 years apart overcome multiple stresses occurring in the poultry production chain:Antibiotics, copper and acids
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109981
2023
Antibiotic resistance genes, mobile elements, virulence genes, and phages in cultivated ESBL-producing Escherichia coli of poultry origin in Kwara State, North Central Nigeria
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110086
2023
Preservation techniques, storage, stability, traceability, and other means to maintain food quality during the distribution chain
Vertaisarvioitu
DOI
10.1515/9783110724967-003
2022
Introduction
Vertaisarvioitu
DOI
10.1515/9783110724967-001
2022
Fermented foods and novel or upgraded raw materials for food commodities by microbial communities
Vertaisarvioitu
DOI
10.1515/9783110724967-005
2022
Pandemic situation and safe transportation, storage, and distribution for food catering and deliveries
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1515/9783110724967-008
2022
Different strategies for viral and bacterial prevention and eradication from foods
Vertaisarvioitu
DOI
10.1515/9783110724967-007
2022
Hunted game birds - Carriers of foodborne pathogens
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2021.103768
2021
Bacterial quality and safety of raw beef: A comparison between Finland and Nigeria
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.fm.2021.103860
2021
Edellinen
1
2
3
4
5
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 10 / 78
Sivu 1
Sort