Frozen-dough baking potential of psychrotolerant Saccharomyces species and derived hybrids

< Takaisin hakutuloksiin

Frozen-dough baking potential of psychrotolerant Saccharomyces species and derived hybrids

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Magalhaes, Frederico; Calton, Alex; Heiniö, Raija-Liisa; Gibson, Brian

Julkaisutyyppi

Julkaisun muoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Emojulkaisun toimittajat

Konferenssi

Kustantaja

Volyymi

94

Numero

Sivut

ISBN

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Maatalouden bioteknologia

Avoin saatavuus

Ei

Julkaisumaa

undefined

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

false

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

false

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]