undefined

Frozen-dough baking potential of psychrotolerant Saccharomyces species and derived hybrids

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Magalhaes, Frederico; Calton, Alex; Heiniö, Raija-Liisa; Gibson, Brian

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Calton Alex

Gibson Brian

Magalhaes Frederico

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

94

Artikkelinumero

103640

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Maatalouden bioteknologia; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2020.103640

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä