undefined

Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Mikkelson Atte

Gibson Brian

Sohlberg Elina Orcid -palvelun logo

Magalhaes Frederico

Nikulin Jarkko

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Nuppunen-Puputti Maija

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Oulun yliopisto

Nikulin Jarkko

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

94

Artikkelinumero

103629

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muut maataloustieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2020.103629

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä