Sourdough cultures as reservoirs of maltose-negative yeasts for low-alcohol beer brewing
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Johansson, Linnea; Nikulin, Jarkko; Juvonen, Riikka; Krogerus, Kristoffer; Magalhaes, Frederico; Mikkelson, Atte; Nuppunen-Puputti, Maija; Sohlberg, Elina; de Francesco, Giovanni; Perretti, Giuseppe; Gibson, Brian
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Mikkelson Atte
Gibson Brian
Magalhaes Frederico
Nikulin Jarkko
Nuppunen-Puputti Maija
Oulun yliopisto
Nikulin Jarkko
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
94
Artikkelinumero
103629
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muut maataloustieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.fm.2020.103629
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä