Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Grijalva-Vallejos, N.; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko; Magalhães, Frederico; Aranda, A.; Matallana, E.; Gibson, Brian
Organisaatiot ja tekijät
Oulun yliopisto
Nikulin Jarkko
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
98
Artikkelinumero
103644
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Lääketieteen bioteknologia; Muut maataloustieteet; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muu tekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.fm.2020.103644
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä