undefined

Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Grijalva-Vallejos, N.; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko; Magalhães, Frederico; Aranda, A.; Matallana, E.; Gibson, Brian

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Nikulin Jarkko

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Gibson Brian

Magalhães Frederico

Nikulin Jarkko

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

98

Artikkelinumero

103644

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Lääketieteen bioteknologia; Muut maataloustieteet; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muu tekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2020.103644

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä