Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production

< Takaisin hakutuloksiin

Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Grijalva-Vallejos, N.; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko; Magalhães, Frederico; Aranda, A.; Matallana, E.; Gibson, Brian

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Emojulkaisun toimittajat

Konferenssi

Kustantaja

Volyymi

98

Numero

Sivut

ISBN

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muu tekniikka; Lääketieteen bioteknologia; Muut maataloustieteet

Avoin saatavuus

Ei

Julkaisumaa

Britannia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

true

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

false

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]