High prevalence of Clostridium botulinum in vegetarian sausages

< Takaisin hakutuloksiin

High prevalence of Clostridium botulinum in vegetarian sausages

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Pernu, Noora; Keto-Timonen, Riikka; Lindström, Miia; Korkeala, Hannu

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Microbiology

Emojulkaisun toimittajat

Konferenssi

Kustantaja

Volyymi

91

Numero

Sivut

ISBN

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Muut maataloustieteet

Avoin saatavuus

Kyllä

Julkaisumaa

Britannia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

false

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

false

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]