undefined

Reduced sensitivity of lager brewing yeast to premature yeast flocculation via adaptive evolution

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

He, Yang; Yin, Hua; Dong, Jianjun; Yu, Junhong; Zhang, Lei; Yan, Peng; Wan, Xiujuan; Hou, Xiaoping; Zhao, Yuxiang; Chen, Rong; Gibson, Brian; Krogerus, Kristoffer

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Gibson Brian

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

106

Artikkelinumero

104032

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.fm.2022.104032

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä