undefined

Modulation of the food microbiome by apple fruit processing

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Wicaksono, Wisnu Adi; Buko, Aisa; Kusstatscher, Peter; Sinkkonen, Aki; Laitinen, Olli H.; Virtanen, Suvi M.; Hyöty, Heikki; Cernava, Tomislav; Berg, Gabriele

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Sinkkonen Aki Orcid -palvelun logo

Tampereen yliopisto

Virtanen Suvi M.

Hyöty Heikki

Laitinen Olli H.

Tampereen yliopistollinen sairaala

Hyöty Heikki

Virtanen Suvi M.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

108

Artikkelinumero

104103

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biolääketieteet; Terveystiede; Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.fm.2022.104103

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä