Näytetään tulokset 1 - 10 / 55
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Aflatoksiiniriskien torjunta Kenian rehu-maito -ketjussaLuonnonvarakeskus2019CLA-rikastettujen maitotuotteiden tuottaminen luonnollisin keinoinLuonnonvarakeskus2003Eri patogeenien aiheuttaman utaretulehduksen vaikutus lypsylehmän maitomaaraan ja maidon solupitoisuuteenLuonnonvarakeskus2017Hapanvihannesvalmisteista eristettyjen maitohappobakteerien käyttö fermentoiduissa kalavalmisteissaHelsingin yliopisto1996Hapanvihannesvalmisteista eristetyt maitohappobakteerit fermentoiduissa kokolihavalmisteissaHelsingin yliopisto1996Hapanvihannesvalmisteista eristetyt maitohappobakteerit kestomakkaran starterbakteereinaHelsingin yliopisto1996Hiehokauden ruokinnan vaikutus utareen kehitykseen, hormonieritykseen ja maitotuotoksiinLuonnonvarakeskus1990Hydrokolloidit maitovalmisteissaLuonnonvarakeskus1992Ihmisille tautia aiheuttavien bakteerien esiintyminen ja kontaminaatiolähteet maitotiloilla ja raakamaidossaRuokavirasto2013Kainuun maitotilojen kehittämistarveanalyysiLuonnonvarakeskus2007