Näytetään tulokset 1 - 9 / 9
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)Helsingin yliopisto2018Codes of Good Agricultural Practise (CGAP). Part III. Recommendations concerning plant protection, especially pesticidesLuonnonvarakeskus2009Designing Oat Sourdough for improved bread flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)Helsingin yliopisto2021From Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOODHelsingin yliopisto2021Hyvät ympäristökäytännöt Luoteis-Venäjän kalanviljelyssäLuonnonvarakeskus2010Innovative antifungal ingredients from plant matrices (Lantmännen Research Foundation)Helsingin yliopisto2019SPC Sourdough in Nordic style breadHelsingin yliopisto2022Smart recycling technologies for bakery and milling side streamsHelsingin yliopisto2017“Improvement of bread sensory and nutritional properties via sourdough optimization"Helsingin yliopisto2020