Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 9 hakutulosta
Julkaisut
192
Rahoitushaut
6
Myönnetty rahoitus
141
Tutkijat
4
Aineistot
595
Infrastruktuurit
1
Organisaatiot
0
Hankkeet
2
Hankkeet -
9
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 9 / 9
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä hanketietoja palvelu sisältää?
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)
Helsingin yliopisto
2018
Cod
es of Good Agricultural Practise (CGAP). Part III. Recommendations concerning plant protection, especially pesticides
Luonnonvarakeskus
2009
Designing Oat Sourdough for improved bread flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)
Helsingin yliopisto
2021
From Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOOD
Helsingin yliopisto
2021
Hyvät ympäristökäytännöt Luoteis-Venäjän kalanviljelyssä
Luonnonvarakeskus
2010
Innovative antifungal ingredients from plant matrices (Lantmännen Research Foundation)
Helsingin yliopisto
2019
SPC Sourdough in Nordic style bread
Helsingin yliopisto
2022
Smart recycling technologies for bakery and milling side streams
Helsingin yliopisto
2017
“Improvement of bread sensory and nutritional properties via sourdough optimization"
Helsingin yliopisto
2020
Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)
2018
Cod
es of Good Agricultural Practise (CGAP). Part III. Recommendations concerning plant protection, especially pesticides
2009
Designing Oat Sourdough for improved bread flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)
2021
From Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOOD
2021
Hyvät ympäristökäytännöt Luoteis-Venäjän kalanviljelyssä
2010
Innovative antifungal ingredients from plant matrices (Lantmännen Research Foundation)
2019
SPC Sourdough in Nordic style bread
2022
Smart recycling technologies for bakery and milling side streams
2017
“Improvement of bread sensory and nutritional properties via sourdough optimization"
2020
Edellinen
1
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 9 / 9
Sivu 1
Sort