Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 5 hakutulosta
Julkaisut
217
Rahoitushaut
0
Myönnetty rahoitus
15
Tutkijat
0
Aineistot
5
Infrastruktuurit
0
Organisaatiot
0
Hankkeet
5
Hankkeet -
5
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 5 / 5
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä hanketietoja palvelu sisältää?
Icon
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Hankkeiden tiedon ikoni
Designing Oat Sourdough for improved
bread
flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)
Helsingin yliopisto
2021
Hankkeiden tiedon ikoni
Ice-structuring proteins from wheat brans to improve frozen dough/
bread
quality
Helsingin yliopisto
2022
Hankkeiden tiedon ikoni
SPC Sourdough in Nordic style
bread
Helsingin yliopisto
2022
Hankkeiden tiedon ikoni
Salt in
bread
making
Helsingin yliopisto
1980
Hankkeiden tiedon ikoni
“Improvement of
bread
sensory and nutritional properties via sourdough optimization"
Helsingin yliopisto
2020
Designing Oat Sourdough for improved
bread
flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)
2021
Ice-structuring proteins from wheat brans to improve frozen dough/
bread
quality
2022
SPC Sourdough in Nordic style
bread
2022
Salt in
bread
making
1980
“Improvement of
bread
sensory and nutritional properties via sourdough optimization"
2020
Edellinen
1
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 5 / 5
Sivu 1
Sort