Näytetään tulokset 1 - 9 / 9
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Hankkeiden tiedon ikoniBiotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)Helsingin yliopisto2018 Hankkeiden tiedon ikoniCodes of Good Agricultural Practise (CGAP). Part III. Recommendations concerning plant protection, especially pesticidesLuonnonvarakeskus2009 Hankkeiden tiedon ikoniDesigning Oat Sourdough for improved bread flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)Helsingin yliopisto2021 Hankkeiden tiedon ikoniFrom Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOODHelsingin yliopisto2021 Hankkeiden tiedon ikoniHyvät ympäristökäytännöt Luoteis-Venäjän kalanviljelyssäLuonnonvarakeskus2010 Hankkeiden tiedon ikoniInnovative antifungal ingredients from plant matrices (Lantmännen Research Foundation)Helsingin yliopisto2019 Hankkeiden tiedon ikoniSPC Sourdough in Nordic style breadHelsingin yliopisto2022 Hankkeiden tiedon ikoniSmart recycling technologies for bakery and milling side streamsHelsingin yliopisto2017 Hankkeiden tiedon ikoni“Improvement of bread sensory and nutritional properties via sourdough optimization"Helsingin yliopisto2020