Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Oma profiili
Suomeksi
- 8 hakutulosta
Julkaisut
264
Rahoitushaut
12
Myönnetty rahoitus
89
Tutkijat
3
Aineistot
78
Infrastruktuurit
2
Organisaatiot
0
Hankkeet
8
Hankkeet -
8
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 8 / 8
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä hanketietoja palvelu sisältää?
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Bio-enriched
bran
ingredients - in situ synthesis of vitamin B12 and folate with propionibacteria and lactic acid bacteria
Helsingin yliopisto
2017
Bio-enriched
bran
ingredients - in situ synthesis of vitamin B12 and folate with propionibacteria and lactic acid bacteria
Helsingin yliopisto
2017
Bio-enriched
bran
ingredients - in situ synthesis of vitamin B12 and folate with propionibacteria and lactic acid bacteria - BIOFORCE
Helsingin yliopisto
2017
Commercialization of superior
bran
ingredient for nutritional enhancement of foods
Helsingin yliopisto
2013
Ice-structuring proteins from wheat
bran
s to improve frozen dough/bread quality
Helsingin yliopisto
2022
Improving the technological and nutritional functionality of wheat
bran
proteins by bioprocessing for food applications
Helsingin yliopisto
2016
Physiological
Bran
ch-Points with Ecosystem Consequences: Isotopic Coupling of Carbon and Water in Boreal Forests
Helsingin yliopisto
2017
Vitamin B12-bioenriched wheat
bran
ingredients for food applications (BIOB12)
Helsingin yliopisto
2018
Bio-enriched
bran
ingredients - in situ synthesis of vitamin B12 and folate with propionibacteria and lactic acid bacteria
2017
Bio-enriched
bran
ingredients - in situ synthesis of vitamin B12 and folate with propionibacteria and lactic acid bacteria
2017
Bio-enriched
bran
ingredients - in situ synthesis of vitamin B12 and folate with propionibacteria and lactic acid bacteria - BIOFORCE
2017
Commercialization of superior
bran
ingredient for nutritional enhancement of foods
2013
Ice-structuring proteins from wheat
bran
s to improve frozen dough/bread quality
2022
Improving the technological and nutritional functionality of wheat
bran
proteins by bioprocessing for food applications
2016
Physiological
Bran
ch-Points with Ecosystem Consequences: Isotopic Coupling of Carbon and Water in Boreal Forests
2017
Vitamin B12-bioenriched wheat
bran
ingredients for food applications (BIOB12)
2018
Edellinen
1
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 8 / 8
Sivu 1
Sort