undefined

The edible plant microbiome : evidence for the occurrence of fruit and vegetable bacteria in the human gut

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Wicaksono, Wisnu Adi; Cernava, Tomislav; Wassermann, Birgit; Abdelfattah, Ahmed; Soto-Giron, Maria J.; Toledo, Gerardo V.; Virtanen, Suvi M.; Knip, Mikael; Hyöty, Heikki; Berg, Gabriele;

Organisaatiot ja tekijät

Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualue

Hyöty Heikki

Knip Mikael

Virtanen Suvi M.

Helsingin yliopisto

Knip Mikael

Virtanen Suvi M.

Tampereen yliopisto

Virtanen Suvi M.

Hyöty Heikki

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Gut Microbes

Volyymi

15

Numero

2

Artikkelinumero

2258565

Julkaisu­foorumi

70530

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet; Naisten- ja lastentaudit; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1080/19490976.2023.2258565

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä