The edible plant microbiome : evidence for the occurrence of fruit and vegetable bacteria in the human gut
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Wicaksono, Wisnu Adi; Cernava, Tomislav; Wassermann, Birgit; Abdelfattah, Ahmed; Soto-Giron, Maria J.; Toledo, Gerardo V.; Virtanen, Suvi M.; Knip, Mikael; Hyöty, Heikki; Berg, Gabriele;
Organisaatiot ja tekijät
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Virtanen Suvi M.
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
15
Numero
2
Artikkelinumero
2258565
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet; Naisten- ja lastentaudit; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1080/19490976.2023.2258565
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä