HLA Genotype and Probiotics Modify the Association Between Timing of Solid Food Introduction and Islet Autoimmunity in the TEDDY Study
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Uusitalo Ulla, Mramba Lazarus K., Aronsson Carin Andrén, Vehik Kendra, Yang Jimin, Hummel Sandra, Lernmark Åke, Rewers Marian, Hagopian William, Mcindoe Richard, Toppari Jorma, Ziegler Anette-G., Akolkar Beena, Krischer Jeffrey P., Virtanen Suvi M., Norris Jill M.; TEDDY Study Group
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Tampereen yliopisto
Virtanen Suvi M.
Turun yliopisto
Toppari Jorma
Turun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue
Toppari Jorma
Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualue
Virtanen Suvi M.
Oulun yliopistollisen sairaalan erityisvastuualue
Tossavainen Päivi
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Virtanen Suvi M.
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Viivästetysti avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biolääketieteet; Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet; Naisten- ja lastentaudit; Terveystiede
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.2337/dc23-0417
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä