undefined

HLA Genotype and Probiotics Modify the Association Between Timing of Solid Food Introduction and Islet Autoimmunity in the TEDDY Study

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Uusitalo Ulla, Mramba Lazarus K., Aronsson Carin Andrén, Vehik Kendra, Yang Jimin, Hummel Sandra, Lernmark Åke, Rewers Marian, Hagopian William, Mcindoe Richard, Toppari Jorma, Ziegler Anette-G., Akolkar Beena, Krischer Jeffrey P., Virtanen Suvi M., Norris Jill M.; TEDDY Study Group
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Toppari Jorma

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

46

Numero

10

Sivut

1839-1847

Julkaisu­foorumi

54663

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Viivästetysti avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biolääketieteet; Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet; Naisten- ja lastentaudit; Terveystiede

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.2337/dc23-0417

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä