undefined

Dietary intake and food sources of choline in European populations

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Vennemann, Francy B.C; D'Addezio, Laura; Mattison, Irene; Dubuisson, Carine; Siksna, Inese; Héraud, Fanny; Ioannidou, Sofia; Valsta, Liisa M; Duman, Celine; Ocke, Marga C; Mensink, Gert B.M; Lindtner, Oliver; Virtanen, Suvi M; Tlustos, Christina

Organisaatiot ja tekijät

Tampereen yliopisto

Virtanen Suvi M

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Valsta Liisa

Virtanen Suvi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

114

Numero

12

Sivut

2046-2055

Julkaisu­foorumi

52700

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1017/S0007114515003700

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä