Näytetään tulokset 1 - 10 / 219
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
2. kausi - Maanviljelyn monihyötyiset ratkaisut ilmastokestävään ruokajarjestelmaanLuonnonvarakeskus2022Agrifood - Ruokajarjestelma- ja liiketoimintaosaamisen kehittämisohjelma alkutuottajilleHelsingin yliopisto2015Akateemisen maailman rooli siirryttäessä kestäviin ruokajarjestelmiin - INSTILHelsingin yliopisto2022Alkuperältään aidotRuokavirasto2017Altistus mikrobiologisille ja kemiallisille elintarvikevaaroilleRuokavirasto2014Arktisesta yhteistyöstä uusia ilmastokestäviä ratkaisuja ilmastomuutokseen sopeutumiseksi ja ruokaturvan vahvistamiseksiLuonnonvarakeskus2019Asetaldehydi elintarvikkeissaRuokavirasto2010Assessing the confidence in pest freedom gained in the past pine wood nematode surveysRuokavirasto2020Bakteerien merkitys vesihomeen esiintymisessä ja vesihomeen sekä bakteerien PCR-tunnistusmenetelmätRuokavirasto2018BerryUp - Pelillistämisen vaikutus nuorten urheilijoiden ruokakayttaytymiseenHelsingin yliopisto2013