Näytetään tulokset 1 - 10 / 33
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
A quantitative food web for the High ArcticHelsingin yliopisto2011Arktisten ekosysteemien pitkäaikaisdynamiikan paljastaminen uusin ja poikkitieteellisin menetelminHelsingin yliopisto2015BONUS ROSEMARIESuomen ympäristökeskus2018Biodiversiteetin väheneminen ja ekosysteemin toiminta muuttuvissa maisemissaHelsingin yliopisto2011Bioottiset vuorovaikutukset muuttuvalla arktisella alueellaHelsingin yliopisto2015Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)Helsingin yliopisto2018BuildBackBetter: Strengthening resilience and adaptive capacity of the Finnish food systemLuonnonvarakeskus2021Characterization of Chondroitin sulfatase from Helicobacter bizzozeroniiHelsingin yliopisto2012Designing Oat Sourdough for improved bread flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)Helsingin yliopisto2021Ecosystem service provision by dung beetles in the oil palm landscapeHelsingin yliopisto2013