undefined

Distribution and characteristics of Campylobacter spp. in turkeys at slaughter

Julkaisuvuosi

2026

Tekijät

Blomvall, Laura; Kivistö, Rauni; Jaakkonen, Anniina; Olkkola, Satu; Fredriksson-Ahomaa, Maria

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Jaakkonen Anniina

Blomvall Laura

Fredriksson-Ahomaa Maria

Kivistö Rauni

Olkkola Satu

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Microbiology

Volyymi

134

Artikkelinumero

104938

Julkaisu­foorumi

56257

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2025.104938

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä