undefined

Microbiological quality and safety of vacuum-packaged white-tailed deer meat stored at 4 °C

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Sauvala, Mikaela; Johansson, Per; Björkroth, Johanna; Fredriksson-Ahomaa, Maria

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Björkroth Johanna

Fredriksson-Ahomaa Maria

Sauvala Mikaela

Johansson Per

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

390

Artikkelinumero

110110

Julkaisu­foorumi

58451

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110110

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä