Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 267663 hakutulosta
Julkaisut -
267 663
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Näytä kuvana
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 10 / 267663
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä
julkaisu
tietoja palvelu sisältää?
Icon
Julkaisun nimi
Tekijät
Julkaisukanava
Vuosi
Julkaisujen tiedon ikoni
Bacteriophages reduce Yersinia enterocolitica contamination
of
food
and kitchenware
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.007
Jun, Jin Woo; Park, Se Chang; Wicklund, Anu; Skurnik, Mikael
International
journal
of
food
microbiology
2018
Julkaisujen tiedon ikoni
Functional
food
applications
of
dextran from Weissella cibaria RBA12 from pummelo (Citrus maxima)
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.11.012
Baruah, Rwivoo; Maina, Ndegwa H.; Katina, Kati; Juvonen, Riikka; Goyal, Arun
International
journal
of
food
microbiology
2017
Julkaisujen tiedon ikoni
Metagenomic and metatranscriptomic analysis
of
the microbial community in Swiss-type Maasdam cheese during ripening
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2018.05.017
Duru, Ilhan Cem; Laine, Pia Kati S
of
ia; Andreevskaya, Margarita; Paulin, Lars Göran; Kananen, Soila;...
International
Journal
of
Food
Microbiology
2018
Julkaisujen tiedon ikoni
Conventional and molecular methods used in the detection and subtyping
of
Yersinia enterocolitica in
food
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.08.015
Petsios, Stefanos; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Sakkas, Hercules; Papadopoulou, Chrissanthy
International
Journal
of
Food
Microbiology
2016
Julkaisujen tiedon ikoni
Traceability, virulence and antimicrobial resistance
of
Yersinia enterocolitica in two industrial cheese-making plants
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110225
Piras, Francesca; Siddi, Giuliana; Le Guern, Anne-Sophie; Bremont, Sylvie; Fredriksson-Ahomaa, Maria...
International
Journal
of
Food
Microbiology
2023
Julkaisujen tiedon ikoni
Occurrence and growth
of
Listeria monocytogenes in packaged raw milk
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2017.08.017
Castro, Hanna; Ruusunen, Marjo; Lindström, Miia
International
Journal
of
Food
Microbiology
2017
Julkaisujen tiedon ikoni
Sourdough-type propagation
of
faba bean flour:Dynamics of microbial consortia and biochemical implications
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2017.02.009
Coda, Rossana; Kianjam, Maryam; Pontonio, Erica; Verni, Michela; Di Cagno, Raffaella; Katina, Kati; ...
International
Journal
of
Food
Microbiology
2017
Julkaisujen tiedon ikoni
Bacterial quality and safety
of
packaged fresh leafy vegetables at the retail level in Finland
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.05.020
Nousiainen, L. -L.; Joutsen, S.; Lunden, J.; Hänninen, M. -L.; Fredriksson-Ahomaa, M.
International
Journal
of
Food
Microbiology
2016
Julkaisujen tiedon ikoni
Whole genome sequence analysis
of
antimicrobial resistance genes, multilocus sequence types and plasmid sequences in ESBL/AmpC Escherichia coli isolated from broiler caecum and meat
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2019.108361
Päivärinta, M.; Latvio, S.; Fredriksson-Ahomaa, M.; Heikinheimo, A.
International
journal
of
food
microbiology
2020
Julkaisujen tiedon ikoni
Effect
of
air classification and fermentation by Lactobacillus plantarum VTT E-133328 on faba bean (Vicia faba L.) flour nutritional properties
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2014.10.012
Coda, Rossana; Melama, Leena; Rizzello, Carlo Giuseppe; Curiel, José Antonio; Sibakov, Juhani; Holop...
International
journal
of
food
microbiology
2015
Bacteriophages reduce Yersinia enterocolitica contamination
of
food
and kitchenware
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.007
2018
Functional
food
applications
of
dextran from Weissella cibaria RBA12 from pummelo (Citrus maxima)
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.11.012
2017
Metagenomic and metatranscriptomic analysis
of
the microbial community in Swiss-type Maasdam cheese during ripening
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2018.05.017
2018
Conventional and molecular methods used in the detection and subtyping
of
Yersinia enterocolitica in
food
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.08.015
2016
Traceability, virulence and antimicrobial resistance
of
Yersinia enterocolitica in two industrial cheese-making plants
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110225
2023
Occurrence and growth
of
Listeria monocytogenes in packaged raw milk
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2017.08.017
2017
Sourdough-type propagation
of
faba bean flour:Dynamics of microbial consortia and biochemical implications
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2017.02.009
2017
Bacterial quality and safety
of
packaged fresh leafy vegetables at the retail level in Finland
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.05.020
2016
Whole genome sequence analysis
of
antimicrobial resistance genes, multilocus sequence types and plasmid sequences in ESBL/AmpC Escherichia coli isolated from broiler caecum and meat
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2019.108361
2020
Effect
of
air classification and fermentation by Lactobacillus plantarum VTT E-133328 on faba bean (Vicia faba L.) flour nutritional properties
Vertaisarvioitu
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2014.10.012
2015
Edellinen
1
2
3
4
5
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 10 / 267663
Sivu 1
Sort