undefined

Kystikerkoosi naudoissa ja lihantarkastuksen yksinkertaistaminen – riskinarviointi

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Järvelä, Terhi; Pasonen, Petra; Rahkio, Marjatta; Oksanen, Antti; Turku, Mikko; Joutsen, Suvi; Tuominen, Pirkko

Organisaatiot ja tekijät

Ruokavirasto

Oksanen Antti Orcid -palvelun logo

Rahkio Marjatta

Turku Mikko

Pasonen Petra

Tuominen Pirkko Orcid -palvelun logo

Joutsen Suvi

Järvelä Terhi Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Ruokavirasto

Volyymi

2022

Numero

4

Sivut

52

Julkaisu­foorumi

1001812

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut luonnontieteet; Eläinlääketiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.5281/zenodo.7324435

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä