Are gluten-free products a healthier alternative? – A pilot study on nutrients and heavy metals
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Pastell, Helena; Kollander, Barbro; Valsta, Liisa; Järvinen, Janne
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Erillisteos
Yleisö
Ammatillinen
OKM:n julkaisutyyppiluokitus
D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys
Julkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
ISSN
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Tanska
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.6027/temanord2021-516
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä