undefined

Are gluten-free products a healthier alternative? – A pilot study on nutrients and heavy metals

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Pastell, Helena; Kollander, Barbro; Valsta, Liisa; Järvinen, Janne

Organisaatiot ja tekijät

Ruokavirasto

Pastell Helena Orcid -palvelun logo

Järvinen Janne

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Nordisk Råd

Julkaisu­foorumi

71554

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Tanska

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.6027/temanord2021-516

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä