Tuotekehitys ja terveysvaikutukset nostavat raaka-aineiden jalostusarvoa
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Lappi, Jenni
Organisaatiot ja tekijät
Savonia-ammattikorkeakoulu
Lappi Jenni
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D1 Artikkeli ammattilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kehittyvä elintarvike
Kustantaja
Elintarviketieteiden seura
Volyymi
31
Numero
2
Sivut
24 - 25
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä