Microbiological, chemical and sensory spoilage analysis of raw Atlantic cod (Gadus morhua) stored under modified atmospheres
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Al Hage, Y.;Ioannidis, A. G.;Sader, M.;Kerckhof, F. M.;Vanderroost, M.;Boon, N.;De Baets, B.;De Meulenaer, B.;Ragaert, P.;Devlieghere, F.
Organisaatiot ja tekijät
Tampereen yliopisto
Kuuliala L.
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
70
Sivut
232-244
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Materiaalitekniikka
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.fm.2017.10.011
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä