undefined

Microbiological, chemical and sensory spoilage analysis of raw Atlantic cod (Gadus morhua) stored under modified atmospheres

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Kuuliala, L.;Al Hage, Y.;Ioannidis, A. G.;Sader, M.;Kerckhof, F. M.;Vanderroost, M.;Boon, N.;De Baets, B.;De Meulenaer, B.;Ragaert, P.;Devlieghere, F.

Organisaatiot ja tekijät

Tampereen yliopisto

Kuuliala L.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

70

Sivut

232-244

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Materiaalitekniikka

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2017.10.011

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä