undefined

Exploring lot-to-lot variation in spoilage bacterial communities on commercial modified atmosphere packaged beef

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Säde, Elina Johanna; Penttinen, Katri; Björkroth, Katri Johanna; Hultman, Jenni Johanna

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Säde Elina Johanna

Hultman Jenni Johanna

Björkroth Katri Johanna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Microbiology

Volyymi

62

Sivut

147–152

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede; Muut maataloustieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2016.10.004

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä