undefined

Bacterial quality and safety of packaged fresh leafy vegetables at the retail level in Finland

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Nousiainen, L. -L.; Joutsen, S.; Lunden, J.; Hänninen, M. -L.; Fredriksson-Ahomaa, M.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Joutsen S.

Hänninen M. -L.

Lunden J.

Fredriksson-Ahomaa M.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

232

Sivut

73-79

Julkaisu­foorumi

58451

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2016.05.020

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä