Consumption of polyunsaturated fat improves the saturated fatty acid-mediated impairment of HDL antioxidant potential
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Cedo, Lidia;Metso, Jari;Santos, David;Luis Sanchez-Quesada, Jose;Julve, Josep;Garcia-Leon, Annabel;Mora-Brugues, Josefina;Jauhiainen, Matti;Blanco-Vaca, Francisco
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
59
Numero
10
Sivut
1987-1996
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1002/mnfr.201500336
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä