undefined

Consumption of polyunsaturated fat improves the saturated fatty acid-mediated impairment of HDL antioxidant potential

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Cedo, Lidia;Metso, Jari;Santos, David;Luis Sanchez-Quesada, Jose;Julve, Josep;Garcia-Leon, Annabel;Mora-Brugues, Josefina;Jauhiainen, Matti;Blanco-Vaca, Francisco

Organisaatiot ja tekijät

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Metso Jari

Jauhiainen Matti

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

59

Numero

10

Sivut

1987-1996

Julkaisu­foorumi

71173

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1002/mnfr.201500336

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä