undefined

The impact of adhering to a more plant-based menu on food waste at Finnish early childhood education and care centres

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Silvennoinen, Kirsi; Nisonen, Sampsa; Kettunen, Marita; Kostensalo, Joel; Raulio, Susanna; Niinistö, Sari; Meinilä, Jelena; Vepsäläinen, Henna; Korkalo, Liisa; Erkkola, Maijaliisa; Forma, Leena; Virtanen, Suvi M.; Saarinen, Merja;

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Vepsäläinen Henna

Meinilä Jelena

Korkalo Liisa

Erkkola Maijaliisa

Tampereen yliopisto

Meinilä Jelena

Forma Leena Orcid -palvelun logo

Virtanen Suvi M.

Luonnonvarakeskus

Kostensalo Joel Orcid -palvelun logo

Nisonen Sampsa

Silvennoinen Kirsi

Kettunen Marita

Saarinen Merja

Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue

Vepsäläinen Henna

Meinilä Jelena

Korkalo Liisa

Erkkola Maijaliisa

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

British Food Journal

Julkaisu­foorumi

52664

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Ympäristötiede; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1108/BFJ-09-2024-0981

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä