undefined

Partial replacement of red and processed meat with legumes : a modelling study of the impact on nutrient intakes and nutrient adequacy on the population level

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Kaartinen, Niina E.; Tapanainen, Heli; Maukonen, Mirkka; Päivärinta, Essi; Valsta, Liisa; Itkonen, Suvi T.; Pajari, Anne-Maria; Männistö, Satu

Organisaatiot ja tekijät

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Tapanainen Heli

Valsta Liisa M.

Maukonen Mirkka

Kaartinen Niina E.

Männistö Satu

Helsingin yliopisto

Pajari Anne-Maria

Päivärinta Essi

Itkonen Suvi T.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Public Health Nutrition

Volyymi

26

Numero

2

Sivut

303–314

Julkaisu­foorumi

65743

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1017/S1368980022002440

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä