Partial replacement of red and processed meat with legumes : a modelling study of the impact on nutrient intakes and nutrient adequacy on the population level
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Kaartinen, Niina E.; Tapanainen, Heli; Maukonen, Mirkka; Päivärinta, Essi; Valsta, Liisa; Itkonen, Suvi T.; Pajari, Anne-Maria; Männistö, Satu
Organisaatiot ja tekijät
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Tapanainen Heli
Valsta Liisa M.
Maukonen Mirkka
Kaartinen Niina E.
Männistö Satu
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
26
Numero
2
Sivut
303–314
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1017/S1368980022002440
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä