undefined

Partial replacement of red and processed meat with legumes : a modelling study of the impact on nutrient intakes and nutrient adequacy on the population level

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Kaartinen, Niina E.; Tapanainen, Heli; Maukonen, Mirkka; Päivärinta, Essi; Valsta, Liisa; Itkonen, Suvi T.; Pajari, Anne-Maria; Männistö, Satu

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Pajari Anne-Maria

Päivärinta Essi

Itkonen Suvi T.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Tapanainen Heli

Valsta Liisa M.

Maukonen Mirkka

Kaartinen Niina E.

Männistö Satu

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Public Health Nutrition

Volyymi

26

Numero

2

Sivut

303–314

Julkaisu­foorumi

65743

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1017/S1368980022002440

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä