undefined

Julkiset ruokapalvelut voivat toimia reilun ruokamurroksen edelläkävijöinä

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Kaljonen, Minna; Kortetmäki, Teea; Ritola, Roosa

Organisaatiot ja tekijät

Suomen ympäristökeskus

Kaljonen Minna

Ritola Roosa

Jyväskylän yliopisto

Kortetmäki Teea Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Elintarvike ja terveys

Kustantaja

Suomen ympäristö- ja terveysalan kustannus oy

Volyymi

34

Numero

4

Sivut

26-30

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Sosiaali- ja yhteiskuntapolitiikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä