undefined

Fermantation and dry fractionation increase bioactivity of cloudberry (Rubus chamaemorus)

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Puupponen-Pimiä, Riitta; Nohynek, Liisa; Juvonen, Riikka; Kössö, Tuija; Truchado, Pilar; Westerlund-Wikström, Benita; Leppänen, Tiina; Moilanen, Eeva; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisaatiot ja tekijät

Tampereen yliopisto

Moilanen Eeva

Leppänen Tiina

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Nohynek Liisa Orcid -palvelun logo

Truchado Pilar

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Kössö Tuija

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food chemistry

Volyymi

197(PtA)

Sivut

950-958

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Biolääketieteet; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2015.11.061

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä