Fermantation and dry fractionation increase bioactivity of cloudberry (Rubus chamaemorus)
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Puupponen-Pimiä, Riitta; Nohynek, Liisa; Juvonen, Riikka; Kössö, Tuija; Truchado, Pilar; Westerlund-Wikström, Benita; Leppänen, Tiina; Moilanen, Eeva; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Volyymi
197(PtA)
Sivut
950-958
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Biolääketieteet; Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.11.061
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä