undefined

Prerequisites of inspection conditions for uniform post-mortem inspection in broiler chicken slaughterhouses in Finland

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Törmä, K.; Lunden, J.; Kaukonen, E.; Fredriksson-Ahomaa, M.; Laukkanen-Ninios, R.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kaukonen E.

Lunden J.

Törmä K.

Fredriksson-Ahomaa M.

Laukkanen-Ninios R.

Ruokavirasto

Törmä Vappu Kristiina Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

130

Artikkelinumero

108384

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2021.108384

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä