Antimicrobial use and susceptibility of indicator Escherichia coli in Finnish integrated pork production

Antimicrobial use and susceptibility of indicator Escherichia coli in Finnish integrated pork production

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Sali, Virpi Tuulikki; Nykäsenoja, Suvi; Heikinheimo, Annamari; Hälli, Outi; Tirkkonen, Taneli; Heinonen, Mari

Organisaatiot ja tekijät

Ruokavirasto

Heikinheimo Annamari Orcid -palvelun logo

Nykäsenoja Suvi Orcid -palvelun logo

Helsingin yliopisto

Heikinheimo Annamari

Heinonen Mari

Hälli Outi

Sali Virpi Tuulikki

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

12

Julkaisu­foorumi

70489

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.3389/fmicb.2021.754894

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä