undefined

Effect of virtual eating environment on consumers' evaluations of healthy and unhealthy snacks

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Pennanen, Kyösti; Närväinen, Johanna; Vanhatalo, Saara; Raisamo, Roope; Sözer, Nesli

Organisaatiot ja tekijät

Tampereen yliopisto

Raisamo Roope Orcid -palvelun logo

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Närväinen Johanna

Pennanen Kyösti Orcid -palvelun logo

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Vanhatalo Saara Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

82

Artikkelinumero

103871

Julkaisu­foorumi

56259

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Maatalouden bioteknologia; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodqual.2020.103871

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä