Effect of virtual eating environment on consumers' evaluations of healthy and unhealthy snacks
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Pennanen, Kyösti; Närväinen, Johanna; Vanhatalo, Saara; Raisamo, Roope; Sözer, Nesli
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
82
Artikkelinumero
103871
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Maatalouden bioteknologia; Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodqual.2020.103871
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä