undefined

Taste compound - Nanocellulose interaction assessment by fluorescence indicator displacement assay

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Manninen, Hanna;Durandin, Nikita;Hopia, Anu;Vuorimaa-Laukkanen, Elina;Laaksonen, TimoLaaksonen, Timo

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Laaksonen Timo

Turun yliopisto

Hopia Anu

Tampereen yliopisto

Durandin Nikita Orcid -palvelun logo

Laaksonen Timo Orcid -palvelun logo

Vuorimaa-Laukkanen Elina

Manninen Hanna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

318

Artikkelinumero

126511

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede; Farmasia; Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Materiaalitekniikka; Nanoteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.126511

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä