Taste compound - Nanocellulose interaction assessment by fluorescence indicator displacement assay
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Manninen, Hanna;Durandin, Nikita;Hopia, Anu;Vuorimaa-Laukkanen, Elina;Laaksonen, TimoLaaksonen, Timo
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Laaksonen Timo
Turun yliopisto
Hopia Anu
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
318
Artikkelinumero
126511
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY NC ND
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede; Farmasia; Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Materiaalitekniikka; Nanoteknologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2020.126511
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä