Food neophobia associates with poorer dietary quality, metabolic risk factors, and increased disease outcome risk in population-based cohorts in a metabolomics study
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Sarin, Heikki V.; Taba, Nele; Fischer, Krista; Esko, Tonu; Kanerva, Noora; Moilanen, Leena; Saltevo, Juha; Joensuu, Anni; Borodulin, Katja; Männistö, Satu; Kristiansson, Kati; Perola, Markus
Organisaatiot ja tekijät
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Joensuu Anni
Sarin Heikki V.
Kristiansson Kati
Borodulin Katja
Perola Markus
Männistö Satu
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
110
Numero
1
Sivut
233-245
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1093/ajcn/nqz100
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä