undefined

Food neophobia associates with poorer dietary quality, metabolic risk factors, and increased disease outcome risk in population-based cohorts in a metabolomics study

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Sarin, Heikki V.; Taba, Nele; Fischer, Krista; Esko, Tonu; Kanerva, Noora; Moilanen, Leena; Saltevo, Juha; Joensuu, Anni; Borodulin, Katja; Männistö, Satu; Kristiansson, Kati; Perola, Markus

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Joensuu Anni

Sarin Heikki V.

Kristiansson Kati

Perola Markus

Kanerva Noora

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Joensuu Anni

Sarin Heikki V.

Kristiansson Kati

Borodulin Katja

Perola Markus

Männistö Satu

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

110

Numero

1

Sivut

233-245

Julkaisu­foorumi

50862

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1093/ajcn/nqz100

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä