undefined

Functional genomics provides insights into the role of Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii JS in cheese ripening

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Ojala, Teija; Laine, Pia K. S.; Ahlroos, Terhi; Tanskanen, Jarna; Pitkanen, Saara; Salusjarvi, Tuomas; Kankainen, Matti; Tynkkynen, Soile; Paulin, Lars; Auvinen, Petri

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Paulin Lars

Kankainen Matti

Auvinen Petri

Laine Pia K. S.

Ojala Teija

Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue

Paulin Lars

Kankainen Matti

Auvinen Petri

Laine Pia K. S.

Ojala Teija

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

241

Sivut

39-48

Julkaisu­foorumi

58451

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biolääketieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2016.09.022

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä