Free amino acids and 5′-nucleotides in Finnish forest mushrooms

Free amino acids and 5′-nucleotides in Finnish forest mushrooms

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Manninen, Hanna;Rotola-Pukkila, Minna;Aisala, Heikki;Hopia, Anu;Laaksonen, Timo

Organisaatiot ja tekijät

Tampereen yliopisto

Manninen Hanna

Laaksonen Timo

Turun yliopisto

Aisala Heikki

Hopia Anu

Rotola-Pukkila Minna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

247

Sivut

23-28

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut luonnontieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2017.12.014

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä