Free amino acids and 5′-nucleotides in Finnish forest mushrooms
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Manninen, Hanna;Rotola-Pukkila, Minna;Aisala, Heikki;Hopia, Anu;Laaksonen, Timo
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Muut luonnontieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2017.12.014
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä