Long-term daily intake estimates of polychlorinated dibenzo-p-dioxins and furans, polychlorinated biphenyls and polybrominated diphenylethers from food in Finnish children: risk assessment implications
Julkaisuvuosi
2012
Tekijät
Karjalainen, Anna K.; Hirvonen, Tero; Kiviranta, Hannu; Sinkko, Harri; Kronberg-Kippila, Carina; Virtanen, Suvi M.; Hallikainen, Anja; Leino, Olli; Knip, Mikael; Veijola, Riitta; Simell, Olli; Tuomisto, Jouni T.
Organisaatiot ja tekijät
Tampereen yliopisto
Virtanen Suvi
Helsingin yliopisto
Knip Mikael
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Food additives and contaminants part a: chemistry analysis control exposureand risk assessment
Emojulkaisun nimi
Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Volyymi
29
Numero
9
Sivut
1475-1488
ISSN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Muut; Terveystiede
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1080/19440049.2012.694373
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä