It takes time to see the menu from the body: an experiment on stable isotope composition in freshwater crayfishes
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Jussila, J.; Ruokonen, Timo; Syväranta, Jari; Kokko, H.; Vainikka, A.; Makkonen, J.; Kortet, R.
Organisaatiot ja tekijät
Itä-Suomen yliopisto
Kokko Harri Ilkka
Jussila Japo
Vainikka Anssi
Makkonen Jenny Irmeli
Kortet Raine
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Numero
416
Sivut
14 p
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristötiede; Ekologia, evoluutiobiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1051/kmae/2015021
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä