undefined

It takes time to see the menu from the body: an experiment on stable isotope composition in freshwater crayfishes

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Jussila, J.; Ruokonen, Timo; Syväranta, Jari; Kokko, H.; Vainikka, A.; Makkonen, J.; Kortet, R.

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Kokko Harri Ilkka

Jussila Japo

Vainikka Anssi

Makkonen Jenny Irmeli

Kortet Raine

Jyväskylän yliopisto

Syväranta Jari

Ruokonen Timo Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Numero

416

Sivut

14 p

Julkaisu­foorumi

62288

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristötiede; Ekologia, evoluutiobiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1051/kmae/2015021

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä