EAACI Food Allergy and Anaphylaxis Guidelines: diagnosis and management of food allergy
Julkaisuvuosi
2014
Tekijät
Muraro A; Werfel T; Hoffmann-Sommergruber K; Roberts G; Beyer K; Bindslev-Jensen C; Cardona V; Dubois A; duToit G; Eigenmann P; Fernandez Rivas M; Halken S; Hickstein L; Høst A; Knol E; Lack G; Marchisotto MJ; Niggemann B; Nwaru BI; Papadopoulos N et al
Organisaatiot ja tekijät
Tampereen yliopisto
Nwaru Bright
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1111/all.12429
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä