Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 173 hakutulosta
Julkaisut
1213
Rahoitushaut
3
Myönnetty rahoitus
241
Tutkijat
0
Aineistot
227
Infrastruktuurit
13
Organisaatiot
0
Hankkeet
172
Hankkeet -
173
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 10 / 173
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä hanketietoja palvelu sisältää?
Icon
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Hankkeiden tiedon ikoni
Alkutuotannon ja maidonjalostuksen
laatu
riskit rehuntuotantoteknologian kehittyessä
Luonnonvarakeskus
2003
Hankkeiden tiedon ikoni
Ammoniumtyppilannoituksen vaikutus jääsalaatin satoon ja
laatu
un
Luonnonvarakeskus
2016
Hankkeiden tiedon ikoni
Arvo ja
laatu
geenivarojen säilytysketjussa
Luonnonvarakeskus
2009
Hankkeiden tiedon ikoni
Ateriapalvelujen
laatu
sosiaalipalvelujen osana
Helsingin yliopisto
1995
Hankkeiden tiedon ikoni
Automaattisen lypsyn vaikutus maidon
laatu
un
Helsingin yliopisto
2000
Hankkeiden tiedon ikoni
Elintarvikeketjun kriittisten pisteiden
laatu
analyysi ja sen vaikutus ruoan
laatu
un, turvallisuuteen ja terveellisyyteen, QACCP
Helsingin yliopisto
2007
Hankkeiden tiedon ikoni
Elintarviketeollisuuden
laatu
vaatimukset luonnonmukaisesti tuotetuille kasviksille ja marjoille
Helsingin yliopisto
1997
Hankkeiden tiedon ikoni
Elintarvikkeiden kansallinen
laatu
merkki - esiselvitys joutsenlipun kriteerien kehittämiseksi
Luonnonvarakeskus
2007
Hankkeiden tiedon ikoni
Eläinperäisten elintarvikkeiden ravitsemuksellinen
laatu
Luonnonvarakeskus
1992
Hankkeiden tiedon ikoni
Hinta- ja
laatu
riskin alentaminen sopimustuotannon avulla perunamarkkinoilla
Luonnonvarakeskus
2003
Alkutuotannon ja maidonjalostuksen
laatu
riskit rehuntuotantoteknologian kehittyessä
2003
Ammoniumtyppilannoituksen vaikutus jääsalaatin satoon ja
laatu
un
2016
Arvo ja
laatu
geenivarojen säilytysketjussa
2009
Ateriapalvelujen
laatu
sosiaalipalvelujen osana
1995
Automaattisen lypsyn vaikutus maidon
laatu
un
2000
Elintarvikeketjun kriittisten pisteiden
laatu
analyysi ja sen vaikutus ruoan
laatu
un, turvallisuuteen ja terveellisyyteen, QACCP
2007
Elintarviketeollisuuden
laatu
vaatimukset luonnonmukaisesti tuotetuille kasviksille ja marjoille
1997
Elintarvikkeiden kansallinen
laatu
merkki - esiselvitys joutsenlipun kriteerien kehittämiseksi
2007
Eläinperäisten elintarvikkeiden ravitsemuksellinen
laatu
1992
Hinta- ja
laatu
riskin alentaminen sopimustuotannon avulla perunamarkkinoilla
2003
Edellinen
1
2
3
4
5
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 10 / 173
Sivu 1
Sort