Näytetään tulokset 1 - 10 / 173
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Hankkeiden tiedon ikoniAlkutuotannon ja maidonjalostuksen laaturiskit rehuntuotantoteknologian kehittyessäLuonnonvarakeskus2003 Hankkeiden tiedon ikoniAmmoniumtyppilannoituksen vaikutus jääsalaatin satoon ja laatuunLuonnonvarakeskus2016 Hankkeiden tiedon ikoniArvo ja laatu geenivarojen säilytysketjussaLuonnonvarakeskus2009 Hankkeiden tiedon ikoniAteriapalvelujen laatu sosiaalipalvelujen osanaHelsingin yliopisto1995 Hankkeiden tiedon ikoniAutomaattisen lypsyn vaikutus maidon laatuunHelsingin yliopisto2000 Hankkeiden tiedon ikoniElintarvikeketjun kriittisten pisteiden laatuanalyysi ja sen vaikutus ruoan laatuun, turvallisuuteen ja terveellisyyteen, QACCPHelsingin yliopisto2007 Hankkeiden tiedon ikoniElintarviketeollisuuden laatuvaatimukset luonnonmukaisesti tuotetuille kasviksille ja marjoilleHelsingin yliopisto1997 Hankkeiden tiedon ikoniElintarvikkeiden kansallinen laatumerkki - esiselvitys joutsenlipun kriteerien kehittämiseksiLuonnonvarakeskus2007 Hankkeiden tiedon ikoniEläinperäisten elintarvikkeiden ravitsemuksellinen laatuLuonnonvarakeskus1992 Hankkeiden tiedon ikoniHinta- ja laaturiskin alentaminen sopimustuotannon avulla perunamarkkinoillaLuonnonvarakeskus2003