Näytetään tulokset 1 - 9 / 9
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
COST Action CA18105 Risk-based meat inspection and integrated meat safety assurance - RIBMINSHelsingin yliopisto2019Development of meat-bone meal based fertilizersHelsingin yliopisto2007Environmental impacts of cultured meatHelsingin yliopisto2019From Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOODHelsingin yliopisto2021Hirvisaaliin liha-arvoLuonnonvarakeskus2010KarniMari - a clinical intervention study of the effects of red meat and berries on intestinal metabolismHelsingin yliopisto2014Low carbon emission feeding and meat quality in beef productionLuonnonvarakeskus2021Rajanteko ruokaketjuissa -- vertaileva tutkimus ympäristö- ja laatustandardien käytöstä suomalaisissa lihaketjuissaSuomen ympäristökeskus2012Sustainable plant ingredients for healthier meat products - proof pf conceptsLuonnonvarakeskus2014