Näytetään tulokset 1 - 10 / 19
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
An understated player of Climate Change - increased air humidity - impact on volatile signaling compound emission at northern forestsHelsingin yliopisto2019Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)Helsingin yliopisto2018Consequences of an increased growth of filamentous algae for the littoral ecosystem of the Baltic SeaHelsingin yliopisto2013DAGIS - Increased health and wellbeing in PreschoolHelsingin yliopisto2014Diversifying organic crop production to increase resilienceLuonnonvarakeskus2021Diversifying organic crop production to increase resilienceHelsingin yliopisto2021Diversifying organic crop production to increase resilience 01Luonnonvarakeskus2021EIT FOOD Innovative tools to produce legume-based foods for increased consumer acceptanceHelsingin yliopisto2020Integrated Crop- Ruminant Livestock Systems as A Strategy To Increase Nutrient Circularity And Promote Sustainability In The Context Of Climate ChangeLuonnonvarakeskus2022Luonnonvarojen ja energian käytön tehostamisen potentiaalit, kehitysarviot ja vaikutukset kansantalouden tasolla vuoteen 2020 (MATPOT)Suomen ympäristökeskus2012