undefined

Metagenomics insights into bacterial community, viral diversity and community-scale functions in fermented red pepper

Julkaisuvuosi

2026

Tekijät

Li, Zhihua; Zhao, Chi; Mao, Zhenyu; Zhao, Lingyan; Penttinen, Petri; Zhang, Suyi

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Penttinen Petri

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Microbiology

Volyymi

135

Artikkelinumero

104986

Julkaisu­foorumi

56257

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2025.104986

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä