Kaurajuomat, kauran proteiinit ja fermentointi ovat ajankohtaisia aiheita kauratutkimuksessa
Julkaisuvuosi
2025
Tekijät
Sammalisto, Saara
Organisaatiot ja tekijät
LAB-ammattikorkeakoulu
Sammalisto Saara
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Blogikirjoitus
Emojulkaisun tyyppi
Verkkoalusta
Yleisö
Ammatillinen
OKM:n julkaisutyyppiluokitus
D1 Artikkeli ammattilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
LAB Focus
Kustantaja
LAB-ammattikorkeakoulu
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY SA
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muu tekniikka
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä