Effect of fermentation on cultured coffee cell cultures
Julkaisuvuosi
2025
Tekijät
Alakomi, Hanna-Leena; Hyytiäinen-Pabst, Tiina; Aisala, Heikki; Rischer, Heiko
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Abstrakti
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Yleisö
Tieteellinen
Julkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
2nd Forum on Fermented Foods
Kustantaja
University of Malaga
Sivut
28-28
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Kustantajan version lisenssi
CC BY NC
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Maatalouden bioteknologia
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei