undefined

Effect of fermentation on cultured coffee cell cultures

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Alakomi, Hanna-Leena; Hyytiäinen-Pabst, Tiina; Aisala, Heikki; Rischer, Heiko

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Alakomi Hanna-Leena Orcid -palvelun logo

Aisala Heikki Orcid -palvelun logo

Rischer Heiko Orcid -palvelun logo

Hyytiäinen-Pabst Tiina Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Abstrakti

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Yleisö

Tieteellinen

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

2nd Forum on Fermented Foods

Kustantaja

University of Malaga

Sivut

28-28

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Kustantajan version lisenssi

CC BY NC

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei